Gezond & Zeker Logo

Gezond & Zeker

20607 Deelnemers

Aanmelden

E-COACH

E-learning met de Gezond & Zeker E-Coach

Als kennis de basis is van je werk als ergocoach of veiligheidscoach, dan zul je dingen moeten leren. Uit onderzoek blijkt dat je snel en goed kennis opneemt als de stof visueel wordt aangeboden, dus met veel plaatjes en filmpjes. Maar ook als er sprake is van interactie. Die interactie kan zijn tussen jou en de docent, maar tegenwoordig ook tussen jou en de computer. Natuurlijk leer je van een interactieve les van een goede docent meer, maar via e-learning, dus via pc of laptop, kun je ook een hoop kennis opdoen. Daarom hebben we speciaal voor ergocoach en veiligheidscoaches, de E-Coach ontwikkeld. E-learning modules die je zonder kosten, net zo vaak als je wilt kunt oefenen. 

De Gezond & Zeker modules die je kunt volgen zijn:
 1. E-Coach Beeldschemwerk
 2. E-Coach Coachen & de veiligheidscoach
 3. E-Coach Grip op agressie
 4. E-Coach Manoeuvreren
 5. E-Coach Omgaan met agressief gedrag
 6. E-Coach Opvang en nazorg
 7. E-Coach Praktijkrichtlijnen de basis
 8. E-Coach Steunkousen 
 9. E-Coach Werken met de passieve en de actieve tillift
 10. E-Coach Zelfredzaamheid
 11. E-Coach Hoe krijg je collega's zover? De Voilà-methode
 12. E-Coach Glijzeilen

Naast de Gezond & Zeker E-Coach zijn er ook free learning modules voor zorg en welzijnsmedewerkers. Hier kun je op exact dezelfde wijze de volgende modules volgen:

 1. Omgaan met obese cliënten
 2. Verzorgend wassen
 3. Echt contact maken met Stopcontact, over de basisprincipes van echt communiceren met je cliënt
 4. Bejegening, je beroepshouding
 5. Vrijheidsbeperkende maatregelen
 6. Probleemgedrag
 7. Infectiepreventie
 8. Manoeuvreren tilliften
 9. Vitaliteit
 10. Doorliggen de basis (NIEUW)

Toelichting

Alle E-Coach en Free learning modules zijn voorzien van foto’s en filmpjes. Je leert snel en effectief door plaatjes en filmpjes te bekijken en daarover vragen te beantwoorden. De modules bevatten ca. 20 vragen, de hele module doorlopen kost je ca. een half uur. Je bent niet verplicht de hele cursus te doorlopen, je kunt altijd stoppen en op een ander moment opnieuw beginnen. Wanneer je 80% van de vragen goed hebt, kun je aan het eind van de E-Coach een certificaat uitprinten. Mocht je nog geen 80% hebben gehaald, geen nood, dan doe je de module simpelweg nog een keer.

Je traint met de E-Coach om te leren, dit doe je ook door de vragen te herhalen. Iedereen kan van de E-Coach van Gezond & Zeker gebruik maken. Om in je organisatie meer bekendheid aan deze mogelijkheid van gratis online leren over fysieke belasting te geven hebben we een flyer gemaakt. Hier kun je de E-Coach flyer downloaden.

Er worden steeds nieuwe modules over fysieke belasting en over de preventie van agressie in de zorg toegevoegd. De E-Coach van Gezond & Zeker is alleen via onze website beschikbaar, de filmpjes van de E-Coach kun je ook vinden op ons Gezond & Zeker YouTube kanaal op www.youtube.com.

We wensen je veel succes met het volgen van de E-Coach!

Please wait